Här är 10 prylar som kan förenkla och förgylla campinglivet för dig med husvagn

solceller för camping och outdoor
  1. Solceller och batteribank: Med solceller och en batteribank kan du ladda upp elektroniska enheter och få tillgång till elektricitet även på platser där det inte finns någon el. Det är också en miljövänlig lösning som kan vara billigare i längden.
  2. Förtält: Ett förtält ger extra utrymme och skydd mot sol och regn. Det är perfekt för att sitta och äta, förvara campingstolar och bord eller för att ha ett extra sovrum.
  3. Gasolgrill: En gasolgrill är enkel att använda och ger möjlighet att laga mat utomhus. Det är också en säker lösning eftersom man slipper hantera öppen eld.
  4. Markis: En markis kan ge skugga och skydd mot solen under varma dagar. Det är också en bra lösning om du vill ha en skyddad plats att sitta och äta.
  5. Campingstolar och bord: Campingstolar och bord gör det enkelt att äta och koppla av utomhus. Välj bekväma stolar och ett bord som passar till antalet personer som ska använda dem.
  6. Isolermattor: Isolermattor kan användas under husvagnen för att hålla värmen kvar på kalla nätter. Det är också en bra lösning för att hålla damm och smuts borta från husvagnen.
  7. Portabelt WiFi: Om du vill ha tillgång till internet på campingplatsen kan du använda en portabel WiFi-enhet. Det ger dig möjlighet att surfa på nätet och streama filmer även om du inte har tillgång till WiFi på platsen.
  8. Insektsnät: Insektsnät är en viktig pryl om du vill slippa myggor och andra insekter under kvällarna. Se till att köpa ett nät som passar till din husvagn.
  9. Cykelhållare: Om du vill ta med dig cyklar på campingturen kan du använda en cykelhållare. Det ger dig möjlighet att transportera cyklarna på ett säkert sätt och ger också möjlighet att utforska området runt campingplatsen.
  10. Vattentank och vattenpump: En vattentank och vattenpump ger dig tillgång till färskvatten även på platser där det inte finns någon vattenledning. Det är också en bra lösning om du vill ha tillgång till vatten utan att behöva gå till campingplatsens vattenkranar.

Mer inspiration för ditt friluftsliv. Resmål i Sverige som gör dig glad.