Outdoor är en het trend enligt SCR

Outdoor är trendigt

Eva Svärd från SCR (Svensk Camping) påpekar att den ökande trenden för aktiva semestrar, där man vill vara ute i naturen och uppleva nya äventyr, gör camping till ett perfekt val. Med naturen precis utanför dörren erbjuder campingplatser en unik möjlighet att verkligen njuta av utomhuslivet.

1. Vad kan besökarna förvänta sig i er monter på mässan? Finns det något särskilt som är värt att uppmärksamma?

I vår monter kommer vi att erbjuda personliga råd för kommande campingsemestrar och resor. Besökarna får träffa campingföretagare från hela landet som delar med sig av sina bästa tips om vad man kan göra i deras regioner och på deras anläggningar. Dessutom kommer vi att presentera alla certifierade campingplatser i Sverige.

2. Vilka trender ser ni inför den kommande säsongen?

Outdooraktiviteter fortsätter att vara en stark trend. Många vill vara aktiva på semestern, och uppskattar närhet till naturen genom aktiviteter som cykling, vandring, kanot och fiske. Campingplatser är därför ett idealiskt val för dem som söker dessa upplevelser.

Vi ser också en ökning av intresset för kortare och fler resor.

3. Varför är Elmia Husvagn Husbil ett måste att besöka?

Elmia Husvagn Husbil är en utmärkt plats för inspiration, inte bara när det gäller nya fordon utan också för att upptäcka fantastiska resmål och aktiviteter runt om i vårt vackra land.

Läs mer om Elmia Husvagn Husbil.

Lämna en kommentar